4/5 MEI 2019

DODENHERDENKING 4 MEI 2019

19.10 UUR VERTREK STILLE TOCHT
Er is een stille tocht vanaf de Algemene Begraafplaats begeleid met enkele leden van Klein Maar Dapper. De stoet vertrekt uiterlijk om 19.10 uur. Deze tocht zal, zoals altijd, gaan naar het Raadhuisplein, midden in Maarn. Hier zal de herdenkingsceremonie plaatsvinden.

19.40 UUR AANVANG HERDENKING RAADHUISPLEIN
Het harmonieorkest Manderen speelt in afwachting van de deelnemer aan de stille tocht. Er worden programma’s van de herdenking uitgedeeld. Het koor Vinkenvocale zal de Chopin Prelude zingen. Scouting Maarn-Maarsbergen verleent, zoals al jaren gebruikelijk, assistentie bij de herdenking. Het meerjarenthema is Vrijheid geef je door met als thematekst voor dit jaar: In vrijheid kiezen.

BEVRIJDINGSDAG 5 MEI 2019

14.00 – 15.00 UUR VERTREK FIETSTOCHT
Op Bevrijdingsdag organiseert de Oranjevereniging Maarn als vanouds een speciale fietstocht. Vanaf het 5 Meiplein in Maarn hebben we voor jong en oud een mooie tocht uitgezet door onze bijzondere omgeving. De fietstocht van 20 km staat overzichtelijk beschreven in een route die u tussen 14.00 en 15.00 uur bij ons startpunt op het 5 Meiplein kunt ophalen. U krijgt er dan ook nog een appeltje van Willem bij. Wij zien u graag verschijnen tijdens Bevrijdingsdag!