ACTIVITEITEN

Activiteiten van Oranjevereniging Maarn

Oranjevereniging Maarn verbindt de inwoners van ons mooie dorp en brengt hen samen tijdens leuke evenementen voor jong en oud. Iedereen kent ons van Koningsdag, maar Oranjevereniging Maarn doet meer!

Koningsdag

Onze bekendste activiteit is natuurlijk de traditionele viering van Koningsdag. Al meer dan 90 jaar organiseert Oranjevereniging Maarn festiviteiten om de verjaardagen van koninginnen en koningen te vieren. Van Wilhelmina, Juliana en Beatrix naar Koning Willem Alexander, al die jaren verzorgde Oranjevereniging Maarn leuke activiteiten. Van kinderspelen en een optocht, tot en met een heus bal en feestavond. Nog steeds is Koningsdag hét evenement van het jaar voor Oranjevereniging Maarn, waarbij we het hele dorp samenbrengen om een leuke dag te hebben met elkaar.

Ontdek de historie van de koningsdagviering in Maarn

Bekijk hier het programma van Koningsdag

Viering Koningsdag in Maarn
Viering Koningsdag in Maarn

Koning Winterborrel

Maar Oranjevereniging Maarn doet meer! Zo organiseren wij rond Driekoningen de Koning Winterborrel. Een gezellig evenement vlak na de feestdagen waar buurtgenoten elkaar kunnen ontmoeten bij de vuurkorf en proosten op het nieuwe jaar. Het oude raadhuis van Maarn wordt mooi uitgelicht in prachtige kleuren, er staan vuurkorven en er is voor iedereen een bekertje warme chocolademelk, glühwein en een oliebol. Bewoners kunnen hun oude kerstboom inleveren en krijgen een lootje waarmee ze kans maken op leuke prijzen aangeboden door de lokale ondernemers. Voor de kinderen is er en glow in the dark-voetbal en schminken.

Bekijk de Koning Winterborrel

Koning Winterborrel van Oranjevereniging Maarn
De Koning Winterborrel

Knalfeest

In het najaar organiseert Oranjevereniging Maarn een feestavond met DJ voor 18+. Tijdens dit knalfeest zijn alle volwassen inwoners van het dorp van harte welkom om te komen dansen, kletsen en borrelen.

Poster Knalfeest Oranjevereniging Maarn
Poster van het Knalfeest 2023