Koning Winterborrel

In januari, rond driekoningen, organiseert Oranjevereniging Maarn elk jaar de Koning Winterborrel op het Raadhuisplein. Iedereen is welkom om met buurtgenoten te proosten op het nieuwe jaar, onder het genot voor een bekertje warme chocolademelk ofglühwein en een oliebol. De oude kerstboom kan worden ingeleverd en er worden leuke prijzen verloot. Er is een mooie lichtshow op het oude Raadhuis en muziek van een DJ. Voor de kinderen is er en glow in the dark-voetbal en schminken. Plezier voor iedereen dus. Ook dit jaar was de Koning Winterborrel weer een groot succes!

Waarom je de Koning Winterborrel niet wil missen

  • Proost met buurtgenoten op het nieuwe jaar!
  • Lever je kerstboom in en maak kans op mooie prijzen
  • Speel glow-in-the-dark-voetbal of laat je schminken

Ontmoet elkaar bij de vuurkorf

De Koningwinterborrel is dé plek om gezellig bij een vuurkorf bekenden of nieuwe mensen te ontmoeten, onder het genot van een gratis bekertje warme chocolademelk of glühwein en een oliebol. Aangeboden door sponsoren Plus van Schaik, Restaurant ’t Vosje en Bakkerij Van der Woerd.

Leuke activiteiten voor iedereen

Er zijn leuke activiteiten voor jong en oud, zoals een lichtshow op het oude raadhuis met muzikale omlijsting door een DJ. Voor de kinderen is er glow-in-the-dark-voetbal en schminken.

Kerstboom inleveren en loterij

Natuurlijk kunnen ook de oude kerstbomen worden ingeleverd. Voor elke ingeleverde kerstboom ontvangen bezoekers een lootje waarmee mooie prijzen te winnen zijn, zoals een leuk kinderfeestje bij Carmi’s Boshuis, een mooie taart van Het Kleine Bakkertje, een cadeaubon van restaurant Big Bread en cadeautjes van Joli, Boek & Koek en Mickey’s.

Toegang gratis, kom op de fiets!

De Koning Winterborrel vindt plaats rond driekoningen op het Raadhuisplein in Maarn. De toegang en consumpties zijn gratis. Ter plekke kan een donatie gedaan worden aan de Oranjevereniging Maarn, door middel van QR-codes of een collectebus. Geef gul, zodat we dit soort leuke activiteiten ook in de toekomst kunnen organiseren. Donateur worden van Oranjeverereniging Maarn is natuurlijk nog beter! 
Er is een plek om je fiets te parkeren, dus kom vooral op de fiets!

Kerstbomentraditie

Maarn kent een rijke traditie van kerstbomen inzamelen. Waar vroeger iedereen samenkwam op de Koeheuvels, is de borrel sinds vorig jaar verplaatst naar het Raadhuisplein. De insteek is hetzelfde gebleven: jij bent van je boom ad en wij zorgen voor een gezellig samenzijn. Geen boom in te leveren? Geen probleem, er staat voor iedereen wat lekkers klaar en je bent ook welkom om gewoon te proosten op het nieuwe jaar.

Een impressie van eerdere edities van de Koning Winterborrel: