DE WILLEM

Elk jaar in april brengt Oranjevereniging Maarn de Willem uit, onze eigen glossy die huis-aan-huis verspreid wordt onder meer dan 3.000 huishoudens in Maarn en Maarsbergen. De Willem bevat het programma voor Koningsdag, leuke artikelen rondom een jaarlijks wisselend thema en informatie over andere activiteiten. Het blad wordt met veel belangstelling gelezen door de inwoners van Maarn en Maarsbergen.

Willem 2024

De 2024 editie is inmiddels verschenen en ligt bij de inwoners van Maarn en Maarsbergen in de brievenbus. Je kunt de Willem hieronder ook online lezen of download de PDF-versie.

De nieuwe Willem zal vóór 21 april in Maarn en Maarsbergen in de brievenbus vallen. Heb je de Willem dan nog niet ontvangen? Check dan bij bijv. de Plus, Boek&Koek of het gezondheidscentrum of er nog een exemplaar voor je ligt. Zo niet, stuur ons dan even een berichtje op [email protected]

Adverteren

Met een advertentie in de Willem bereikt u uw doelgroep én steunt u Koningsdag. De volledige opbrengsten van de Willem komen ten goede aan de organisatie van de Koningsdag.

Helpt u ook mee van Koningsdag een feest te maken door te adverteren in de Willem? Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Pakket Oranje
Hele pagina advertentie in de Willem + Grote Banner op de website
€ 420-
Pakket Rood
1/2 pagina advertentie in de Willem +Kleine banner op de website
€ 210,-
Pakket Wit
1/4 pagina advertentie in de Willem +logo op de website
€ 125,-
Pakket Blauw
1/8 pagina advertentie in de Willem +logo banner op de website
€ 80,-