ORGANISATIE

HET BESTUUR VAN DE ORANJEVERENIGING MAARN

Paulien Breslau – de Lange – in 2018 had ze haar eerste Koningsdag als bestuurslid van de Oranjevereniging Maarn en heeft in 2021 het voorzitterschap overgenomen.

Areadne van Dijken – sinds 2017 in het bestuur en is de secretaris van de Oranjevereniging Maarn. Pas maar op wat je toezegt, want ze zorgt er wel voor dat het in de notulen staat.

Paul Verlaan – Bestuurslid van Oranjevereniging Maarn. Als drummer met een zeer divers repertoire en volleerd luchtgitarist, de uitgelezen persoon om onze band-manager te zijn.

Fargo Hilberts – Penningmeester. Spontaan aangemeld zodra de aankoopakte was getekend, zo zien we dat graag!

Margret van Soolingen – Bestuurslid, ons creatieve brein en “de Willem”-specialist.

Martin Hofstede – Bestuurslid sinds dit jaar en zorgt naast de mooiste prijzen voor de ‘vrolijke noot’ binnen onze club.

Stephanie van Eck

Sjoerd Bleumink

Aljan de Boer

Zoals je kan lezen worden onze activiteiten en festiviteiten niet door een evenementenbureau georganiseerd, maar door mensen zoals jij en ik. We organiseren dit voor onze eigen gemeenschap in Maarn en laten zo onze betrokkenheid zien. Of je nu wilt helpen als verkeersbegeleider tijdens de kinderoptocht, glühwein schenken tijdens de Winterborrel of redactioneel bij de opmaak van de Willem betrokken wilt zijn, alle hulp is van harte welkom. Met pensioen of naast het werk, hier is toch altijd wel tijd voor vrij te maken.