ORGANISATIE

HET BESTUUR VAN DE ORANJEVERENIGING MAARN

foto: Johan Boerman

Epke Habraken – Bestuurslid Oranjevereniging Maarn, houdt overzicht en kalmte en is ook nog handig met het bouwen van websites

Areadne van Dijken – sinds 2017 in het bestuur en is de secretaris van de Oranjevereniging Maarn. Pas maar op wat je toezegt, want ze zorgt er wel voor dat het in de notulen staat.

Dirk Iede Terpstra – sinds 2015 in het bestuur van de Oranjevereniging Maarn. Onze nuchtere Fries heeft verstand van sfeervolle playlists en coördineert onze Kinderspelen.

Paulien Breslau – de Lange – in 2018 had ze haar eerste Koningsdag als bestuurslid van de Oranjevereniging Maarn. Coördineert de marktkraam verhuur tijdens Koningsdag en doet onze PR.

Paul Verlaan – Bestuurslid van Oranjevereniging Maarn. Als drummer met een zeer divers repertoire en volleerd luchtgitarist, de uitgelezen persoon om onze band-manager te zijn.

Fargo Hilberts – Penningmeester. Spontaan aangemeld zodra de aankoopakte was getekend, zo zien we dat graag!

Margret van Soolingen – Bestuurslid, ons creatieve brein en “de Willem”-specialist.

Zoals u kunt lezen worden onze activiteiten en festiviteiten niet door een evenementenbureau georganiseerd, maar door mensen zoals u en ik. We organiseren dit voor onze eigen gemeenschap in Maarn en laten zo onze betrokkenheid zien. Of je nu wilt helpen als verkeersbegeleider tijdens de kinderoptocht, glühwein schenken tijdens de Kerstboomverbranding of redactioneel bij de opmaak van de Willem betrokken wilt zijn, alle hulp is van harte welkom. Met pensioen of naast het werk, hier is toch altijd wel tijd voor vrij te maken.