Heerlijke bodywarmer zoekt bestuurslid

IK ZOEK:
een enthousiast bestuurslid dat bereid is mij te vergezellen op ‘oranje’ festiviteiten.

IK BIED:
een behaaglijk gevoel bij koude kerstboom­verbrandingen, lampionnenoptochten en een lidmaatschap tot een vooral erg gezellig en efficiënt oranjebestuur. Mijn collega bodywarmers worden allemaal gedragen door druk bezette mensen die het er ook gewoon ‘even’ bij doen. Gewoon omdat ze het belangrijk vinden dat dorpsgenoten elkaar kunnen ontmoeten. Ik pas ook goed als je nieuw bent in Maarn en snel wilt integreren. Gemiddelde tijdsbesteding per jaar: 20-30 uur…

Je bent van harte welkom om de traditie voort te zetten…Spreek een van de oranje bodywarmers aan op Koningsdag en vraag of je mag passen…of stuur een bericht via onderstaand contactformulier.