Vrijwilligers gezocht

Elke activiteit wordt gedragen door de vele vrijwilligers die zich elk jaar inzetten voor de Oranjevereniging. En om het nog maar eens te benadrukken: we kunnen niet zonder ze! Maar hoe meer vrijwilligers we mogen verwelkomen, hoe soepeler elke activiteit verloopt. Daarom zijn we continu op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

We kunnen hulp gebruiken op bijna elk vlak. Van verkeersregelaars tot kraambouwers, van schminkers tot pleinvegers en van spelleiders tot manussen-van-alles.

Ben je creatief en wil je meewerken aan het bedenken, uitwerken en organiseren van onze activiteiten? Voor actieve mensen die graag wat willen organiseren, is het mogelijk om plaats te nemen in het bestuur dat de organisatie van alle activiteiten op zich neemt. Zie je het niet zitten om iets te organiseren, maar vindt je het leuk om bij één van de evenementen mee te helpen? Ook dan ben je van harte welkom, we kunnen altijd mensen gebruiken.

Schroom niet en meld je aan om te kijken wat jij voor de Oranjevereniging Maarn kan betekenen. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.