KONING WINTERBORREL EEN SUCCES

KONING WINTERBORREL EEN SUCCES

Tweede editie Koning Winterborrel geslaagd

Op Zaterdag 6 januari organiseerde Oranjevereniging Maarn voor de tweede maal de Koning Winterborrel op het Raadhuisplein. Tijdens dit evenement hebben de inwoners van Maarn rondom de vuurkorf met elkaar geproost op het nieuwe jaar, terwijl het oude raadhuis bijzonder werd uitgelicht in mooie kleuren onder muzikale begeleiding van een DJ. Oranjevereniging Maarn kijkt tevreden terug op een geslaagde editie.

Grote opkomst

De opkomst was groot en de warme chocolademelk, glühwein en oliebollen vonden gretig aftrek onder de vele bezoekers, die zich goed vermaakten rond het vuur. DJ’s Aut en Tiek zorgden voor een gezellige sfeer en het oude raadhuis was wederom prachtig uitgelicht in diverse kleuren door Wesley. De kinderen werden geschminkt in vrolijke glow-in-the-dark-kleuren. Helaas kon vanwege het drassige grasveld het glow-in-the-dark-voetbal niet doorgaan, dat doen we volgend jaar weer. Maar de weergoden waar ons goed gezind, want het was voor het eerst in lange tijd droog.

Massaal kerstbomen ingeleverd

Er werden massaal oude kerstbomen ingeleverd in ruil voor deelname aan de loterij met leuke prijzen. Eén van de kinderen had maar liefst 51 kerstbomen(!) ingeleverd. Onder grote belangstelling werd geluisterd naar het prachtige gedicht van Martijn over winter en het afgelopen jaar en toen was het alweer tijd voor voorzitter Carola Medenblik om de prijzen uit te reiken aan de gelukkige winnaars.

Dank aan onze sponsoren

We danken iedereen die heeft meegeholpen om dit geslaagde evenement mogelijk te maken. We willen graag onze sponsoren nog even benoemen voor het aanbieden van de warme chocolademelk, de glühwein, oliebollen en de fantastische cadeaus voor de loterij. Dankjewel  Plus van SchaikRestaurant ’t VosjeBakkerij Van der Woerd, Carmi’s Boshuis, Het Kleine Bakkertje, restaurant Big Bread,  JoliBoek & Koek en Mickey’s.

We zien jullie graag weer 27 april op Koningsdag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *