TERUGBLIK KONINGSDAG 2024: ÉÉN GROOT FEEST

TERUGBLIK KONINGSDAG 2024: ÉÉN GROOT FEEST

Maarn heeft een fantastische Koningsdag beleefd. Het wisselvallige weer met veel zon maar af en toe ook een stevige bui liet de bezoekers niet afschrikken. In groten getale kwamen jong én oud af op de kinderspelen, vrijmarkt en optredens. Een drukbezochte dag vol tradities en veel enthousiaste deelnemers aan de diverse activiteiten.

Kinderoptocht

De dag ging van start ging met een lange kinderoptocht voorgegaan door Drumband Klein Maar Dapper en maar liefst 46 vrolijk versierde fietsen, skelters en kinderwagens, geheel in het teken van het thema van dit jaar; (huis)dieren. 

Aubade

Harmonie Manderen verzorgde de Aubade waarin zij zelfs het Koningsspelenlied hadden verwerkt. Tijdens de Kinderspelen vermaakten vele kinderen zich met spelletjes als stokken vangen, sjoelen, knutselen en water spuiten met een heuse brandweerslang. En op de zolder van het Raadhuis konden bezoekers “op de koffie” met Willem.

Vrijmarkt en optredens

Na een wervelend optreden van Blomdance startte de vrijmarkt. De vele bezoekers kwamen niet voor niets; alle kramen waren bezet en het grasveld zat gezellig vol! Zelfs Burgemeester Naafs en de raadsleden deden een spelletje en kochten lekkere koek. De Burgemeester kreeg bovendien een echte Maarnse Oranjevereniging tas aangeboden, vol lekkere Maarnse producten. Na het struinen over de vrijmarkt kon men nog dansen en genieten van een drankje. DJ Goof draaide lekkere muziek en de middag werd afgesloten door de Maarnse band Maarnse Ouwe Rockers (MOR). De rockers maakten er een feestje van, tot veel plezier van de vele aanwezigen op het plein. Na meerdere toegiften van MOR was deze prachtige Koningsdag dan echt voorbij.

Veel nieuwe leden Oranjevereniging

Tijdens deze dag hebben wij veel nieuwe leden mogen verwelkomen, die zo enthousiast waren dat zij zich direct inschreven als Oranjevriend. Heel fijn, want zonder de steun van onze Oranjevrienden kunnen wij Koningsdag niet organiseren. Heb je ook genoten van Koningsdag? Steun dan de Oranjevereniging en word Oranjevriend vanaf 10 euro per jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *